Post

Share this post

Word jij één van ons? Alten, stel je kandidaat!

Het koor Cantabile uit Hove zoekt alten die graag deel willen uitmaken van deze toffe groep zangers.

Het koor Cantabile uit Hove is een vierstemmig koor dat onder leiding staat van dirigente Anne Halffman. Doorheen het jaar voeren wij ongeveer tien concerten uit en zingen we muziek gaande van hedendaagse componisten tot de klassieke werken. We staan bekend als een bourgondisch koor, dus af en toe activiteiten met een hapje en drankje erbij slaan we zeker niet af.

Iets voor jou? Stel je kandidaat!

Ben je gezegend met een altstem? Kan je je gemakkelijk vrij maken op zondagavond tussen halfacht en halftien om mee te repeteren? En heb je zin om deel uit te maken van deze hechte vriendengroep? Neem dan zeker met ons contact op. Op zicht kunnen lezen is een pluspunt, maar geen vereiste. We verwachten wel een basiskennis notenleer. Bij uitvoeringen houden we ook van een beetje beweging.

Contacteer ons en kom zeker eens een repetitie meevolgen. Je kan alvast een kijkje nemen op onze website: http://www.cantabile-hove.be/. Via het invulformulier kan je laten weten dat je komt. Welkom!

Type and hit enter